Menü

Belföldi szállítmányozás

 

Regionális szállítmányozási szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink az ország bármely területére eljuttathatják rakományaikat, legyen szó belvárosi áruházakról, ipari parkok raktárairól vagy épp kisebb településeken található lerakatokról vagy magánszemélyekről. Gyöngyösi székhelyünknek köszönhetően, amely hazánk egyik legmeghatározóbb főútvonala mellett fekszik, Magyarország meglehetősen frekventált pontjáról indíthatjuk útnak közelben lévő szállítmányaikat vagy gyorsan és könnyedén közelíthetjük meg fuvarozni kívánt rakományaikat. Ügyfeleink lehetőségei határtalanok, hiszen 3.5 tonnás gépjárművektől kezdve egészen a 40 tonnás szerelvényekig rendelkezésünkre állnak tehergépjárművek, így minden lehetőségre megtaláljuk a legideálisabb megoldást, legyen szó komplett vagy akár csak részrakományokról.

 


Kisebb termetű gépjárműveink könnyedén eljuthatnak a nagyobb termetű szerelvények számára megközelíthetetlen, illetve nehezen elérhető célállomásokra, míg a nyerges szerelvények lehetővé teszik nagyobb mennyiségű és súlyú rakományok mozgatását Magyarország egész területén.
Azokban az esetekben sem állunk akadály előtt, amelyekben a rakomány mérete, súlya vagy jellege speciális kezelési és szállítási körülményeket követel meg – ezekről a “Speciális rakományok” aloldalon olvashatnak bővebben.

További információért vagy árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot 24 órás ügyfélszolgálati számunkon vagy az amega.trs@gmail.com e-mail címünkön.