Menü

Nemzetközi szállítmányozás

 

Ügyfeleink igényeinek az országhatár sem szabhat gátat, nemzetközi szolgáltatásaink segítségével Európa szerte bárhová eljuttatunk bármilyen rakományt. Számunkra nem az a fontos, hogy “mit” és “hova” csak az, hogy “mikorra”. Nem számít a rakomány jellege, súlya vagy mérete, munkatársaink segítségével ügyfeleink megoldást találnak szállítmányozási igényeik lehető leggyorsabb és legideálisabb kielegítésére.

 


Napjainkban nem ritka, hogy egyes árukra kiindulási helyüktől többezer kilométerre van szükség, azonban legyen szó Európa bármely területéről, rakományaikat átrakodás nélkül, direkt módon szállítjuk, ezzel nemcsak megóvjuk az áru épségét, de egyszersmind időt takarítunk meg ügyfeleink részére. Abban az esetben, ha Önnek nem a határidő számít, hanem rakományát a lehető leggazdaságosabb módon szeretné eljuttatni a kívánt célállomásra, munkatársunk segítségével megtervezheti az egyes útvonalak által kínált kimeneteleket, hogy árui az Ön igényeihez mérten a lehető leghatékonyabb lehetőséget kihasználva jussanak el a rendeltetési helyükre.


Az Amega Intertrans segítségével ügyfeleink minden árufuvarozási igényükre találnak megoldást, így a nemzetközi szállítmányozással együtt járó vámügyintézésben is számíthatnak ránk. Erről bővebben a “Vámügyintézés” aloldalon olvashatnak.

További információért vagy árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot 24 órás ügyfélszolgálati számunkon vagy az amega.trs@gmail.com e-mail címünkön.