Menü

Expressz áruszállítás

 

Előfordulhat, hogy a szállítani kívánt rakomány a lehető leggyorsabb fuvarozást igényli, az Ön terveitől és/vagy a rakomány jellegéből adódóan, azonban expressz szállítmányozási szolgáltatásunk igénybevételével nem okozhat problémát a közeli határidő betartása sem! Mivel célunk ügyfeleink igényeinek teljeskörű lefedése, így nemcsak saját gépjárműveinkkel fuvarozunk, hanem Európa szerte igyekszünk felkultatni az éppen elérhető szerelvényeket, hogy a szállítani kívánt áru jellegéhez, kiindulási helyéhez és a határidőhöz a legideálisabb és leggyorsabb megoldást kínálhassuk ügyfeleink részére.

 


Cégünk a nap 24 órájában elérhető telefonszámmal rendelkezik, amelyen azonnal kapcsolatba léphet ügyeletes munkatársunkkal, így akár néhány órán belül útnak indíthatja expressz szállítmányozást igénylő rakományait, legyen szó akár belföldi akár nemzetközi fuvarozásról, komplett vagy részrakományról, esetleg más jellegű, speciális rakományokról (temperált, veszélyes, konténeres vagy ömlesztett áruk). Mivel az expressz szállítmányozást igénylő rakományok prioritást élveznek nálunk, ügyfeleink sürgős rakományait Európa szerte bárhova eljuttatjuk akár 24 órán belül.
Gépjárműveink GPS nyomkövetéssel vannak ellátva, ami nemcsak munkatársainkat segíti a gyors és precíz szervezésben, hanem ügyfeleink részére is lehetővé teszi az előrehaladott tervezést expressz szállítmányozást igénylő áruikkal kapcsolatban, miközben valós időben követhetik rakományaik pontos helyzetét és útvonalát.

További információért vagy árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot 24 órás ügyfélszolgálati számunkon vagy az amega.trs@gmail.com e-mail címünkön.