Menü

Cégünkről

 

Az Amega Intertrans 2014 óta tartó működése során ügyfelei elégedettségének biztosítását tűzte ki fő irányelvéül, így szolgáltatásaink között megoldást találhatnak minden eshetőségre, amely rakományaik közúti szállítmányozása során felmerülhet. Célunk, hogy ne ügyfeleink igazítsák elvárásaikat az általunk kínált szolgáltatásokhoz, hanem hogy mi alkalmazkodjunk ügyfeleink igényeinek legszéleskörűbb spektrumához, így az általunk lefedett logisztikai szolgáltatások között egyszerre megtalálják a(z):

Belföldi és nemzetközi szállítmányozást, amellyel ügyfeleink nemcsak az ország bármely pontjára juttathatják el rakományaikat, hanem az országhatáron túlra is Európa bármely területére, mindezt az áru súlyától, mennyiségétől és jellegétől függetlenül.

Expressz szállítmányozást, hogy ügyfeleink igényeinek a szűkös határidő se okozhasson gondot.

Speciális rakományok szállítmányozását, legyen szó túlsúlyos, túlméretes, ADR (veszélyes áru) kategóriába tartozó, konténeres, temperált (hűtött) vagy ömlesztett rakományról.

Vámügyintézést, így ügyfeleinknek nemcsak a szállítmányozásban nyújtunk segítő kezet, hanem egyúttal az áruforgalommal együtt járó vámkezelési feladatokban is.

Igyekszünk a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást kínálni ügyfeleink részére, így az Amega Intertrans-nál a megrendelőnek elegendő a rakomány paramétereit, kiindulási és érkezési helyét, valamint a szállítmány határidejével kapcsolatos igényét megadni. Cégünk folyamatosan bővül, hogy ügyfeleink igényeiket nemcsak egy helyen, de a lehető legprecízebben és leggyorsabban elégíthessék ki. Számunkra kiemelkedően fontos ügyfeleink elégedettsége, így szolgáltatásaink mellett természetes, hogy felelősségbiztosítás kötésére is lehetőséget adunk, hogy rakományaikat biztonságban tudhassák országhatáron innen és túl egyaránt.

További információért vagy árajánlatért hívja a kapcsolat fülnél található telefonszámunk – melyen munkatársunk a nap 24 órájában a rendelkezésére áll – vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az amega.trs@gmail.com e-mail címünkön.